hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Fürdők

Fürdési lehetőség Hévízen

A hévízi gyógytó

Hévíz legfőbb vonzereje kétségkívül az egyedülálló gyógytó, amelynek jótékony hatásai a felújított Tófürdőben élvezhetők, amelyet a közelmúltban újítottak fel.

A fürdő új parti épülete sok funkciót átvesz a tavi pavilonoktól. Benne élménymedencét, szaunablokkot, masszázsklinikát, többféle kezelőt, öltözőket, vendéglátó-ipari egységeket és egy konferenciatermet alakítottak ki.

A tó két épületének felújítása mellett korszerűsítették és kibővítették az új szolgáltatásokat támogató infrastruktúrát, és fejlesztették a már meglévő szolgáltatásokat is. Az új épületrész négycsillagos szállodai szintnek megfelelő szolgáltatást nyújt: a háromszintes fogadóépületben wellness részleg (szauna, gőzfürdő, jégfürdő, sóbarlang, medencék), modern vendéglátóterek és terápiás részleg (hidroterápia, masszázs, szépségszalon, iszapkezelők, mozgásterápia) várják az idelátogatókat. Szauna és korszerű masszázsszobák épültek a rekonstrukció részeként, továbbá bővült az öltözők és pihenőterek kapacitása is.

Egy új összekötő folyosó is épült, amely a tó felett található két épületrésszel biztosít közvetlen csatlakozást. Mindezeken felül 30 új különleges díszfával gazdagodott a gyógytavat övező park.

A megújulási folyamatot teszi 2011-re az „Új fedett fürdő és Terápiás centrum” elnevezésű beruházás megvalósítása teszi majd teljessé.

A gyógyfürdő a fejlesztéseknek köszönhetően megfiatalodik, és képes kielégíteni mind mai törzsvendégei, mind az egyre nagyobb számban idelátogató fiatal, családos és külföldi vendégek legkülönfélébb igényeit.

A téli fürdő korszerűsítése is fontos prioritás, amelynek során uszodát, a téli fürdőhöz csatlakozó, szabadtéri gyógymedencét építenek. Új terápiás centrumot hoznak létre új gyógyászati szolgáltató helyiségekkel és modern berendezésekkel. A fedett fürdőre plusz emeletet építenek, a vendégeket a munkálatok befejezése után új fogadóépület várja. A komplexumot energetikai és informatikai szempontból is rehabilitálják. A rekonstrukció a szolgáltatások komplexebbé tételén túl megduplázza a mostani téli kapacitást, egy időben akár 1200-1500 főt tudnak majd fogadni.

Hévízen található, élményfürdővel rendelkező szállodák

Danubius Health Spa Resort Aqua****
8380 Hévíz, Kossuth Lajos u. 13-15.

  • 200 m2-es élményfürdő található itt külső és belső medencével, pezsgőfürdővel, masszázs zuhannyal, víz alatti masszázsfúvókákkal, gejzírrel és vízeséssel;
  • fedett termálfürdő
  • kerti úszómedence és Kneipp taposómedence (április közepétől október közepéig)
  • szauna

Danubius Health Spa Resort Hévíz****

8380 Hévíz, Kossuth Lajos utca 9-11.
  • Kerti élményfürdő (200m2), víz alatti masszázs, vízesés, gejzír, jacuzzi. Az élményt színes fényjáték és víz alatti zene teszi teljessé.
  • Fedet úszómedence (10,3 x 16,3 m, 28°C)
  • Fedett termálfürdő két medencével (11,8 x 7,6 m és 12,6 x 8,7 m, 33°C és 37°C)
  • Szabadtéri termálmedence napozóterasszal (április közepétől október közepéig, 13.5 x 6.6 m, 33 °C)
  • Jacuzzi, szauna, gőzfürdő, finn rönkszauna a kertben, bioszauna
  • Sókamra (felér ellenében)
Időjárás
Jelenlegi időjárás
jobbára napos
10°C
2017.március30.
kissé felhős
7°C - 19°C
2017.március31.
jobbára napos
6°C - 20°C
2017.április01.
jobbára napos
7°C - 21°C
2017.április02.
jobbára napos
8°C - 21°C
2017.április03.
kissé felhős
6°C - 18°C
2017.április04.
kissé felhős
7°C - 18°C
2017.április05.
kissé felhős
7°C - 19°C
2017.április06.
kissé felhős
6°C - 19°C
2017.április07.
jobbára napos
7°C - 20°C
Térkép Program
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X