hírlevél törzsvendégprogram
Hévíz
 

Szállás Hévíz legcsodásabb részén, a tópart közelében

Látogasson el a világhírű gyógyüdülőbe, ahol Európa legnagyobb természetes termál tavában fürdőzhet egész évben!

A Balaton mellett fekvő Hévíz leginkább termáltaváról ismert, amely különleges gyógyító hatással bíró forrásokból táplálkozik. A víz magas hőmérséklete lehetővé teszi, hogy az év minden napján élvezhesse a szabadtéri fürdőzést. Nyáron gyönyörködhet a vízfelszínt beborító indiai vörös tündérrózsák látványában, viszont a leghidegebb téli napokban is kimerészkedhet a tóba, és a gőzölgő vízből figyelheti a hóesést.

Sétáljon a történelmi épületek között, amelyek közül a leghíresebb a Nyírádi és a Pócza villa. Nézze meg a régi korok emlékhelyeit: a római korból ránk maradt Jupiter oltárkövet vagy a Villa Rusticát! Hévíz az egregyi borvidékről is nevezetes, érdemes megkóstolni a vidék fehérborait!

A Danubius Hotels hévízi szállodái – a Danubius Health Spa Resort Hévíz, a Danubius Health Spa Resort Aqua - ideális környezetet biztosítanak a kikapcsolódáshoz és pihenéshez. Mindkét szállás Hévíz termáltavának közelében található, valamint szállodáinkban is kipróbálhatja a tómederből kinyert iszap gyógyító hatását!

 

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Időjárás
Jelenlegi időjárás
jobbára napos
10°C
2017.március30.
kissé felhős
7°C - 19°C
2017.március31.
jobbára napos
6°C - 20°C
2017.április01.
jobbára napos
7°C - 21°C
2017.április02.
jobbára napos
8°C - 21°C
2017.április03.
kissé felhős
6°C - 18°C
2017.április04.
kissé felhős
7°C - 18°C
2017.április05.
kissé felhős
7°C - 19°C
2017.április06.
kissé felhős
6°C - 19°C
2017.április07.
jobbára napos
7°C - 20°C
Térkép Program

 

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X