hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Programtippek
  • Fedezze fel a város látnivalóit – a termálforrásokat, az előkelő fürdőépületeket és a történelmi emlékeket, a kulturális eseményeket és a fesztiválokat, valamint kellemes parkjait és változatos vadvilágát, és nem utolsó sorban kiváló magyar éttermeit.
  • Kiránduljon Egregyre a 13. századi románkori templomhoz és gyönyörködjön a körülötte elterülő szőlőkben, majd tegyen egy kellemes sétát a faluban a fehér égerek árnyékában.
  • Kóstoljon meg egy-két pohár felfrissítő bort a helyi termésből a hangulatos domboldali pincék egyikében.
  • Csodálja meg az impozáns neobarokk Festetics-kastélyt, az ország egyik legszebb állapotban fennmaradt arisztokrata kastélyát.
  • Járja be Hévízt kisvasúton, a helyi nevezetességek megtekintésének egyik legkedveltebb módján.
  • Kiránduljon el a 14. században épült Rezi vár romjaihoz, és élvezze madártávlatból a lenyűgöző tájképet a dolomithegy csúcsáról.
  • Fedezze fel a Kis-Balaton Nemzeti Park természetvédelmi területét, amely fészkelő madarak ezreinek ad otthont, és a madárkedvelők és horgászok paradicsomának számít.
  • Tegyen egy romantikus hajókirándulást a „magyar tengerként” is ismert Balatonon
Program
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X