hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Csapatépítő programok Hévízen és környékén

Csapatépítés a balatoni hullámok hátán: vitorlázással kapcsolatos tudnivalók és szakkifejezések ismertetése után különféle ügyességi feladatok végrehajtása kisebb csapatokban (vitorlák fel- és lehúzása, csomókötés, bikára dobás, kötélfeltekerés,hajózással kapcsolatos kvíz, GPS-navigálás). Max. létszám 45 fő.

Spiderland kalandpark és kalandstrand, Gyenesdiás, Lidó Strand:

  • Erdei akadálypálya 4 hektáros területen (2 db juniorpálya, 1 felnőtt panorámapálya,csúszó pálya).
  • Lézerharc a kalandpark területén (egyszerre max. 10 fı játszhat).
  • Vízi vidámpark a Lidó strandon (trambulinok, mászófal, vízen járó jéglabda,röplabdapálya, mérleghinták).

Városnézés Hévízen a DOTTO kisvonattal, séta a megújult római kori romkertben és az Egregyi szőlőhegyen, a román kori műemlék templom megtekintése, majd borkóstoló egy hangulatos borozóban.

Lövészet a Gyenesdiási Sportlőtéren: köszöntés és eligazítás után néhány gondolat a fegyverek világáról, érdekes bemutató, majd lövészet sörétes fegyverrel agyaggalambra, mozgó fémnyúlra, valamint kétféle pisztollyal céltáblára.

Lapátolás Fenékig! Kenu túra a Hévízi Tóból eredő patakon, melynek vize a téli hónapokban sem fagy be. Evezni Hévíztől Fenékpusztáig lehet, a táv kb. 12 km, időtartama 3-4 óra. A gőzölgő víz és a tavirózsák látványa páratlan élmény!

Kalandtúra a balatonedericsi Csodabogyós Barlangban, amely Magyarország tizedik, a Dunántúl hatodik leghosszabb barlangja. A barlang jelenleg ismert járatainak hossza összesen 5.200 m. Az alap túra hossza kb. 400 m, időtartama 1,5-2 óra, az extrém túra hossza kb. 900 m, időtartam 3,5-4 óra. Több helyen csak négykézláb vagy hason csúszva lehet haladni, barlangász overállt, sisakot és fejlámpát biztosítanak. A csoportot
szakképzett és tapasztalt barlangi túravezetők kísérik.

Kerékpártúra a Kis-Balatonhoz, séta a Kányavári Szigeten, a Kis-Balaton madárvilágát bemutató „Búbos Vöcsök” tanösvényen. (Távolság Hévíztől kb. 45 km, oda-vissza)

Salsa bemutató 3-6 pár táncossal, a műsor után táncház a közönség bevonásával.

Kaszinóest egyik különtermünkben, ahol a vendégek játékzsetonokkal próbálhatnak szerencsét a rulett-, Black Jack- és pókerasztaloknál.

Diszkó és karaoke Retró Bárunkban vagy egyik különtermünkben, a 60-as, 70-es és 80-as éves legnagyobb slágereivel, valamint napjaink legjobb zenéivel.


További információ és foglalás:
Tel: 06 83 889 432 | Fax: 06 83 889 436 | E-mail: heviz.sales@danubiushotels.com

Időjárás
Jelenlegi időjárás
jobbára napos
10°C
2017.március30.
kissé felhős
7°C - 19°C
2017.március31.
jobbára napos
6°C - 20°C
2017.április01.
jobbára napos
7°C - 21°C
2017.április02.
jobbára napos
8°C - 21°C
2017.április03.
kissé felhős
6°C - 18°C
2017.április04.
kissé felhős
7°C - 18°C
2017.április05.
kissé felhős
7°C - 19°C
2017.április06.
kissé felhős
6°C - 19°C
2017.április07.
jobbára napos
7°C - 20°C
Térkép Program
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X