hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Szlovákia

Szállás Szlovákia két nevezetes üdülőhelyén

Gyógyulással kecsegtetnek a szlovák Büdöskő és Pöstyén gyógyfürdői.

A Pozsonytól nem messze található két település – Büdöskő és Pöstyén - régóta kedvelt helye a regenerálódni, gyógyulni vágyóknak.

Büdöskő nevét Európa legerősebb kénhidrogénes gyógyvízéről kapta, melyet már a 17. században alkalmaztak a gyógyításban. A tizennégy forrás 12-17 C fokos, sós, kénes, jódos vizét és iszapját mozgásszervi- és bőrbetegségek kezelésére használják. A fürdőt magas sótartalma miatt a szlovák Holt-tengernek is szokták nevezni. Itt valamennyi Danubius szálloda több mint csupán egy egyszerű szállás Szlovákia kedvelt gyógyfürdőhelyén: szakképzett orvosok által végzett gyógykezelésekkel és kúraprogramokkal segítik a gyógyulást és a regenerálódást.

A gyógyfürdőiről ismert Pöstyén a Vág-folyó partján fekszik. A városka hivatalos jelképe 1945 óta a „Mankótörő” szobor. Már a rómaiak is élvezték a szigeten feltörő forrás gyógyító erejét. A 67 °C-os iszapos forrásai, radioaktív és kénes termálvizei reumás- és idegbántalmak gyógyítására kiválóak. Több hírességet, köztük Beethovent, Mária Teréziát és Sissit is kezelték a városban. A Danubius Hotels szállodák Pöstyénben különleges fürdőélményt kínálnak az idelátogatóknak.

Kényeztesse magát a szlovákiai Danubius Hotels szállodákban: mindkét fürdővárosban elegáns környezetben pihentet. Kapcsolódjon ki aktívan fitness és sport szolgáltatásainkkal! Pihenése alatt kóstolja meg a szlovák ételkülönlegességeket, a sztrapacskát és a pompost!

 

Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X